Her yıl farklı güzellik operasyonlarının ön plana çıkması belirli trendlerin daha sık konuşulmasını da beraberinde getiriyor. 2021 yılının trend olmuş güzellik operasyonları arasında sizler de ihtiyaç duyabileceğiniz farklı işlemlere göz atabilirsiniz.

Dolgu

Yüz gençleştirme işlemleri 2021 yılında da trendler arasında bulunuyor. Yüzde yer alan kırışıklıkları gidererek daha sağlıklı bir görünüm elde edebileceğiniz botolinum toksin uygulaması özellikle 30 ve 50 yaş aralığında tercih ediliyor. Yüzdeki çöküntüleri tedavi eden hyaluronik asit dolgu maddeleri de popülerliğini bu yıl koruyor.

Yüz Germe Ameliyatları

Araştırmalara bakıldığı zaman ameliyat yaşlarının erken yaşlara indiği görülüyor. Özellikle vücudunda asimetri, küçüklük ya da büyüklük gibi sorunlar yaşayan kişilerin erken yaşlarda ameliyat olduğu görülüyor. 2021 yılında da özellikle yüz germe ameliyatının artış yaşadığı gözlemleniyor.

Burun estetiği de yine bu ameliyat türleri arasında bulunuyor. Meme estetiği de 2021 yılının trendleri arasında kendisine yer buluyor. Son dönemlerde özellikle meme büyütme ve dikleştirme operasyonlarının 35 yaş sonrası kadınlar için popüler olduğu görülüyor.

Yüz germe ameliyatları ise yükselişini daima devam ettirenlerden oluyor. 2021 yılında popüler hale gelen yüz germe ameliyatları, rahat iyileşme sürecinden dolayı da sık sık tercih ediliyor. Yeni nesil yöntemler ile uygulanabilen bu ameliyatlar istenen sonuçlara kolayca ulaşılabilmesi konusunda öne çıkıyor.

Göz Çevresi Ameliyatları

Göz kapağı ve kaş gençleştirme tedavileri trend olmaya devam ediyor. Doğal ve az bakım gerektiren tedaviler arasındaki göz çevresi ameliyatları yaş fark etmeksizin çoğu kişinin ilk tercih ettiği güzellik operasyonları arasında kendisine yer buluyor.

Estetik Enjeksiyonlar

Yeni nesil hyaluronik asit dolgu maddelerinin başarılı olduğu sık sık gündeme geliyor. Vücudun kendi hyaluronik asidine benzeyen yeni ürünler, doğal bir görünümün kapılarını aralıyor. Yanaklardan dudaklara kadar bütün dinamik yüz kırışıklıklarında etkili olan tedavi yöntemi 2021 yılının trendlerinden oluyor. Pürüzsüz bir cilt ve daha az kırışıklık elde edilebilecek estetik enjeksiyonlar popüler tedaviler arasında bulunuyor. Estetik enjeksiyonların diğer tüm güzellik operasyonlarında olduğu gibi profesyonel ve tecrübeli kişiler tarafından uygulanması ise büyük bir önem taşıyor.

Editör: TE Bilisim