Sağlık Bakanı Fahretitn Koca , geçtiğimzi hafta personel alımı müjdesi vermişti. Bakan Koca'nın açıklamasının ardından gözler Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne (YHGM) çevrildi. 

BAKAN KOCA'NIN AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçen hafta bilim kurulu toplantısı sonrası ilk etapta 12 bin personel alımı yapılacağı müjdesini verdi. Bakan, "Önümüzdeki hafta muhtemelen Kasım ayının ilk haftası için ilk planda 12 bin Sağlık personeli alım ilanına çıkacağımızı müjdelemek istiyorum." dedi. Bu açıklama sonrası beklenen hafta geldi.

KADRO DAĞILIMI AÇIKLANIYOR

Sağlık Bakanlığı 12 bin kamu personeli alımında kadro dağılımının bu hafta belli olması ve personel alımı için başvuru tarihlerinin duyurulması bekleniyor.

İLAN GELİYOR

Sağlık Bakanı'nın bu açıklamasının ardından Kasım ayı geldi ve yeni hafta başladı. Yeni haftanın gelmesi ile birlikte atama bekleyen sağlık personelleri, ilanın yayımlanıp yayımlanmadığını , personel alımının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Bu hafta içinde personel alımı için resmi duyurunun gelmesi ve başvuru tarihlerinin belli olması bekleniyor. 

Editör: TE Bilisim