iŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda adaylar farklı pozisyonlarda istihdam edilmemekte olup özellikle özel hastane ve sağlık kuruluşlarında istihdam edilmek üzere sağlık personeli alımı da gerçekleştirilebilmektedir. Bu ilanlardan biri de 4 ile 10 Ağustos tarihlerinde adayların başvuru yapacağı ve KPSS şartı olmadan en az lise mezunu adayların başvurabileceği ilandır. İlgili ilanda adaylar sağlık personeli olarak görev alacak olup kadroya ve başvuruya ilişkin detaylar ise haberin devamında yer almaktadır.

Hemşire Alım Şartları

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda 74 adet hemşire, 5 acil tıp teknisyeni, 1 ebe, 1 ambülans şoförü alımı yapılacaktır. Buna göre ilgili hemşire ilanlarına başvurmak isteyen adayların en az lise mezunu olması ve sağlık meslek lisesi, ilgili ön lisans veya lisans bölümlerinden mezun olması, ilgili yaş aralığında olması ve sektörde ilgili tecrübe yılını sağlaması gerekmektedir. Bunun yanı sıra ilanlara göre ilgili ilde ikamet ediyor olmak ve kadın ya da erkek cinsiyet şartını sağlamak şartlarının da sağlanması gerekmektedir.

Sağlık Personeli Alım Şartları

İlgili diğer sağlık personeli alım şartları içerisinde en az lise mezunu olmak, B sınıfı ehliyete sahip olmak, meslek liselerinin, sağlık ile ilgili ön lisans bölümlerinden mezun olmak, erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmamak gibi şartların sağlanması gerekmektedir.

Hemşire ilanı için:https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3143

Ambülans Şoförü İlanı için:https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=7117

Ebelik için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2793

Acil Tıp Teknisyenliği için:https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2000

işinolsa

Editör: TE Bilisim