AK Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı Atay Uslu, TBMM Genel Kurul Çalışmalarında verilen arada Finike ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Finike’de ziyaret ettiği çarşı esnafı ve pazar esnafı ile sohbet eden Atay Uslu, hayırlı ve bol kazançlı işler diledi. Ardından yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayan Finike Devlet Hastanesini ziyaret eden Atay, “Finike'ye kazandırdığımız B sınıfı 160 yataklı devlet hastanemizi, hastanede yatan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Poliklinikleri, ameliyathaneleri, yoğun bakım, yenidoğan inme, alerji, uyku, diş, tamamlayıcı tıp üniteleri ile kelimenin tam anlamıyla mükemmel bir sağlık tesisi. Hastanemizde şu anda ortalama 90 hasta yatıyor ve aylık 40 bin hastaya hizmet veriyor. Hastanemiz 35 uzman doktor, 8 acil doktoru, 4 diş hekimi, 2 eczacı ve toplam 350 sağlık çalışanı ile halkımızın hizmetindedir. Finike'yi Batı Antalya'da bir sağlık üssü konumuna getiriyoruz. Finike son 3-4 yılda tarihinin en çok yatırımını aldığı dönemi yaşamaktadır. Emeği geçen 26. Dönem ve 27. Dönemi milletvekillerimize, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na, İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş'a, Valimiz Münir Karaloğlu'na, Sağlık Bakanlığımıza teşekkür ederiz” dedi.

Son olarak Finike Ziraat Odası’nı ziyaret eden Atay Uslu, Finike Ziraat odası başkanı Halil Sarıçobanoğlu ile portakal ve nar üretim ile Tarsim konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu. 


 

Editör: TE Bilisim