Sitemizde olmayan özel haberler sosyal medya hesaplarımızda !

Personel Sağlık NET'i İnstagramda Takip Etmek İçin Tıklayın

Personel Sağlık NET'i Facebookta Takip Etmek İçin Tıklayın 

Personel Sağlık NET'i Twitter'dan Takip Etmek İçin Tıklayın

Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP Grup Başkanvekili olduğu dönemde İYİ Parti'nin Meclis'e sunduğu 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' teklifine destek vermiş ve ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kararıyla Grup Başkanvekilliğinden alınmıştı. Daha sonra Bahçeli, Usta'yı "Cumhur İttifakı'nın varlığı ve devamını zedeleyici beyan ve açıklamaları" nedeniyle parti üyeliğinden kesin çıkarma talebiyle disiplin kuruluna sevk ederek, partiden ihraç etmişti.
31 MART'TA SAMSUN'DAN ADAY OLMUŞTU
MHP'den ihraç edilmesi sonrası İYİ Parti'den teklif almasına rağmen, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Samsun’dan bağımsız belediye başkan adayı olan Erhan Usta, yüzde 21,05 oy almıştı. Yerel seçimlerin ardından Usta, Meclis’teki çalışmalarına devam ediyor.

USTA, ALİ BABACAN'IN YENİ PARTİSİNE SICAK BAKIYOR
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte hareket eden Ali Babacan, yeni parti kuracağını ilan ederek kurucusu olduğu AK Parti'den istifa etmişti. Yeniçağ gazetesinde yer alan haber göre, Babacan’ın kuracağı yeni partide, daha önce farklı partilerde görev yapmış önemli isimlerin yer alacağı konuşuluyor. MHP’den ihraç edilmesinin ardından Bağımsız Samsun Milletvekili olan Erhan Usta’nın da Babacan’ın kuracağı yeni partiye sıcak baktığı, ekibiyle görüşmeler yaptığı iddia edildi.

Editör: TE Bilisim