Çankırı Kızılırmak İlçesi, Karamürsel köyü sakinlerinden, Çankırı Devlet Hastanesinde çalışan, 1995 doğumlu hemşehrimiz Hemşire Ümran Alabay bacımız yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaklaşık bir haftadır yoğun bakım ünitesinde tedavi altında bulunan genç hemşirenin sağlık durumu daha fazla ciddiyetini koruyamadı.

Acı Haber Çankırı’ya Kor Gibi Düştü, Vefatıyla Tüm Sevenlerini Yasa Boğdu

Geçirdiği trafik kazası sonrası bir süredir yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Çankırı Devlet Hastanesinde çalışan Hemşire Ümran Alabay vefat etmiştir.

Kastamonu’dan yaz okulundan dönerken geçtiğimiz hafta Cuma günü saat 8:30’da Ilgaz-Çankırı yolu Aktaş mevkiinde özel aracı ile direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçen Çankırı Devlet Hastanesi Dahiliye Servisinde görevli hemşire Ümran Alabay, tek taraflı trafik kazası geçirmişti. Kaza da ağır yaralanan Albay’a ilk müdahale yoldan geçen bir anestezi doktoru tarafından yapılmıştı.

112 ekibinde yer alan mesai arkadaşları tarafından Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılan hemşire Alabay, daha sonra Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Bir haftadır yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan genç hemşire  akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin. Mekanı cennet olsun.

Editör: TE Bilisim