Başkent Ankara’da, Etlik Şehir Hastanesi’ne hasta yetiştirmeye çalışan ambulansa, tam da hastane girişinde otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ambulans devrildi.

Başkent Ankara’da, Etlik Şehir Hastanesi girişinde otomobilin çarptığı hasta taşıyan ambulans devrildi.

Edinilen bilgilere göre, 06 FE 6380 plakalı ambulans, içinde taşıdığı acil durumdaki hastayla Etlik Şehir Hastanesi'ne kadar geldi.

Kadın Doğum ve Çocuk Acil Bölümü'ne giriş yapmak isteyen ambulansa, tam o sırada 06 DC 9226 plakalı bir otomobil çarptı. İçinde hastanın ve sağlık personelinin bulunduğu ambulans, çarpmanın şiddetiyle devrildi.

WhatsApp'a "Mesajını Görmemişim" Yalanını Bitirecek Bir Özellik Geliyor WhatsApp'a "Mesajını Görmemişim" Yalanını Bitirecek Bir Özellik Geliyor

Olaydan birkaç dakika sonra trafik kazasının yaşandığı noktaya polis ve sağlık ekipleri ulaştı. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı trafik kazasında, devrilen ambulansın içinde bulunan hastanın hamile olduğu öğrenilirken, hastanın kaza sonrası yapılan ilk kontrollerinde olumsuz bir durumun bulunmadığı belirlendi. Sağlık ekiplerinin ivedilikle Kadın Doğum ve Çocuk Acil Bölümü'ne aldığı hamile kadının bebeği ile ilgili tetkikler yapıldığı bildirildi.

Kaynak: