"Sayın Değerlendirici / Değerlendirici Adayı;

Bilindiği üzere Bakanlığımız tarafından SKS Hastane’nin yeni sürümüne yönelik çalışmalar tamamlanarak sağlık kurum ve kuruluşlarının kullanımına sunulmuştur. Bu kapsamda sağlıkta kalite değerlendiricileri ve değerlendirici adaylarının iştirak edeceği “SKS Hastane (S.6) İnternet Tabanlı Hizmet İçi Eğitimi" gerçekleştirilecektir.

Söz konusu eğitimde; sağlıkta kalite standartlarında ve göstergelerinde yapılan güncellemeler, Bakanlık hedefleri ve hassasiyetleri doğrultusunda değerlendirmelerde dikkat edilmesi gereken hususlar ele alınacaktır.
Eğitim 08-28 Temmuz 2020 tarihleri arasında haftada iki gün, iki ders saati (toplamda 16 saat) olmak üzere zoom uygulaması üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecektir. Eğitimin etkinliğinin arttırılması amacı ile değerlendiricilerimizin dersler öncesinde ilgili bölüm ve standartları gözden geçirmesi faydalı olacaktır.

Söz konusu eğitimin “SKS Sertifikalı Eğitim Standartları” kapsamında hizmet içi eğitim olarak gerçekleştirilmesi nedeni ile değerlendiricilerimizin programın tamamına iştirak etmeleri önem arz etmektedir. Ayrıca katılımcılara devamlılık durumları doğrultusunda eğitim sonrası “Elektronik Katılım Belgesi” hazırlanacaktır.

Eğitim öncesinde zoom kurulum ve teknik detayları ilgili firma aracılığı ile tarafınıza iletilecektir. Kurulum ve teknik detaylara ilişkin soru ve sorunları [email protected] adresi aracılığı ile ilgili firmaya iletebilirsiniz.

SKS Hastane Seti (S.6)’nın ve bu kapsamda yapılan çalışmaların ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ederiz." ifadeleine yer verildi.

Editör: TE Bilisim