Bayburt Huzur Evindeki Yaşanan Üzücü Olaylardan Sonra Konu İle İlgili Komuoyunu Aydınlatamayan Sayın Sağlık İl Müdürü İlker Hancı’nın İstifa Etmesi Bekleniyor!

Bayburt’ta Bir Aya Yakın Zamandır Bayburt Huzur Evindeki Yaşanan Üzücü Olayda 7 Vatandaşımız covid 19 ‘dam Rahmetli Olmuşturıo. Allah’tan Hepsine Rahmet Diliyorum. Aileleri’nin Ve Sevenlerinin Başı Sağolsun. Diğer Taraftan Pozitif’ten Nefatife Geçen Vatandaşlarımıza da Geçmiş Olsun Diyorum .Allah’tan Sağlıklı Uzun Ömürler Diliyorum. Ve Konu’nun Özüne Geçiyorum;

-Bayburt Huzur Evi Kime Bağlı? Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Bağlı.Peki Burdaki Sağlık İle Sorumlu Kim? Bakanlık’ların Yapmış Oldukları Protokole Göre Sağlık İl Müdürü İlker Hancı’dır.

-Sayın Sağlık İl Müdürü İlker Hancı; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ; Bayburt Huzur Evinde Covid 19 Patlak Vermeden Önce Size , Göreve Gidecek Olan Vardiye Personelinin Covid 19 Testlerini Yaptırmanız İçin, Yazılı Ve Sözlü Bilgilendirdilermi?
Eğer Bilgilendirmediyseler, Valilik Makamından İzin Alarak Kamuoyunun Kafasındaki Soru İşaretleri Yok Etmelisiniz.
Öte Yandan Sizi Yazılı Ve Sözlü Bilgilendirdiyseler, O Zaman Siz İhmalkarlığınızı Bilerek, En Kısa Zamanda Sağlık İl Müdürlüğünden İstifa Etmeniz Gerekmezmi?

Olayın Netliğide Açık Ve Net Ortaya Çıkmış Olur. Devlet ‘in Kurumları Ülkemizin Her Yerinde Vatandaşlara Hizmet İçin Vardır. Hizmet Kusur, Hata Götürmez. Mesencırdan Bana Yazdığım, Bana Biraz Ağır Geldi!.. Ben 1983’den Beri Gazetecilik Yaptım. Bu Güne Kadar Hiç Bir Köşe Yazım Veya Haberim Tekzip Yememiştir. Yayınladığım Birçok Haber Ve Makalelerlede Bir Çok İnsanımıza Karşı Yapılan İhmal Veya Hataları Düzelttirmişimdir. Aslı, Belgesi, Sağlam Bilgisi Olmayan Hiç Bir Yayın Yapmadım.
Kalın Sağlıcakla.

Yüksel. GİDER
Serbest Gazeteci

Editör: TE Bilisim