İŞKUR İş İlanları üzerinden güncel Ekim ayı özel hastane iş ilanları yayınlandı. 2020 Ekim-Kasım aylarında geçerli 10 farklı kadro için alım bulunuyor. İlanlar özel hastanelere ait olduğu için kamuya herhangi bir alım bulunmuyor. 20’den fazla ilimizde geçerli ilanlarda herhangi bir KPSS şartı aranmazken, ilana göre değişen mezuniyet, yaş ve diğer sertifikalar gibi şartlar mevcut.

Aranan kadrolar: Acil Tıp Teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli, Diş Hekimi Sekreteri, Diş Hekimi Asistanı, Hasta Kayıt Kabul Görevlisi, Hasta Bakım Teknisyeni, Tıbbi Sekreter, Klinik Destek Elemanı, Hastane Temizlik Görevlisi, Hastane Hizmetlisi

NASIL BAŞVURULUR?

  • İlanların bir kısmı irtibat numaralı. Bu numaraları sadece ‘hafta içi ve mesai saatlerinde’ arayıp işe talip olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Ayrıca randevu ve ön görüşme yapabilirsiniz. Eğer ilan sahibi alım yaptığını beyan ederse sorumluluk İŞKUR’dadır.
  • İlanların bir kısmı maile CV istiyor. Mail adresleri verilmiştir.
  • İlanların bir diğer kısmı da sadece İŞKUR sistemi üzerinden başvuru istemektedir.

GÜNCEL HASTANE İŞ İLANLARI

Acil Tıp Teknisyeni alımları

Ankara Altındağ Vatan Özel Ambulans: Kuruma erkek, sağlık meslek lisesinden acil tıp teknisteni bölümünden mezun ATT aranıyor. Son başvuru 28 Ekim
İrtibat:05323849477

Ankara Etimesgut Ecemaks Bakım Merkezi: Etimesgut Bağlıca Mahallesinde Özel Ecem Bakım Merkezi olarak ruhsal engelli bireylere bakım hizmeti vermekteyiz. Bakım merkezimizden hizmet alan bireylerin enjeksiyon, pansuman, ilaç dağıtımı ve rutin vital takiplerinin yapılması, yapılan işlemlerin kayıt altına alınması yapılacak görevler arasındadır. COVİD-19 pandemisinin etkilerinden korunma amaçlı Kuruluşumuzda 15 gün kuruluşta yatılı kalarak çalışma ve 15 gün evde istirahat şeklinde vardiyalar düzenlenmektir.  Kuruluşumuzda çalışmak isteyen arkadaşların Ankara iline bağlı Etimesgun, Sincan civarında ikamet etmeleri tercih edilmektedir. Acil Tıp Teknisyeni Mezunu, Hemşirelik Bölümü Mezunu, Sağlık Memuru kadın-erkek aranıyor. Son başvuru 30 Ekim.
İrtibat: 0530 614 11 44

Bursa Nilüfer Uludağ Grup Engelli Bakım:  Lise ATT veya Hemşire mezun, önlisans Paramedik(ilk ve acil yardım) mezun. Erkek adaylarda askerlik yapmış ve tercihen B sınıfı ehliyeti olan. Ekip çalışmasına uygun kadın-erkek ATT aranıyor. Son başvuru 11 Kasım.
İrtibat: 02244842525

İzmir Menemen Özel Sağlık Yaşam Tıp Merkezi: En az lise mezunu kadın-erkek ATT aranıyor. Son başvuru 29 Ekim.
Başvuru için [email protected] adresine CV atınız.

Mersin Mezitli Özel Alya Yaşlı Bakım Merkezi: En az  lise mezunu, 18-30 yaş arası kadın ATT aranıyor. Son başvuru 30 Ekim
Başvuru sadece İŞKUR’dan… TIKLAYINIZ


Diğer Sağlık Personeli alımları

Ankara Batıkent Yörtürk Yörük Kültürüne Hizmet İlim: 20-40 yaş arası, – Hemşirelik,ATT ya da Paramedik bölümlerinden mezun, -Ankara’da ikamet eden ya da ikamet edecek olan  sağlık personeli aranmaktadır.  Son başvuru 20 Ekim.
İrtibat: 05070894666

Bursa Gemlik Cem mücevharat: Diğer sağlık personeli belgesi olan, en az sağlık meslek liselerinin hemşirelik bölümü mezunu, 24 yaş üstü kadın personel aranıyor.
Başvuru için önce İŞKUR’dan iş görüşmesi için gönderme formu alınız. Ardından 02245120090 numaralı telefondan randevu alınız.

Karabük Merkez Beyaz Baret İş Sağlığı ve Güvenliği: Diğer sağlık personeli belgesine sahip, B sınıfı ehliyeti olan ve araç kullanan, 30 yaşını geçmemiş, bilgisayar kullanabilen, ofis programlarına hakim, en az lise mezunu erkek personel aranıyor. Son başvuru 30 Ekim.
Başvuru için önce BURAYA tıklayıp İŞKUR başvurusu yapın. Ardından 05322807843 numaralı telefonu arayın (saat 18.00’dan sonra aramayın)

Karaman Merkez Karaman Proses Ortak Sağlık Güvenlik: Ortak Sağlık Güvenlik Birimimizde diğer sağlık personeli belgesi olan bayan  hemşire personel alınacaktır. Son başvuru 31 Ekim.
İrtibat: 05336195605

Kocaeli Derince Lego Sağlık Eğitim: Kocaeli-Derince’ de hizmet verdiğimiz firmada ortak sağlık ve güvenlik birimi üzerinden tam zamanlı olarak DSP belgesi olan sağlık personeli görevlendirilecektir. DSP belgesine sahip, ofis programlarını iyi derecede kullanabilen, ekip çalışmasına yatkın, iletişimi iyi olan. Son başvuru 11 Ekim.
Başvuru için [email protected] adresine CV atınız.

Muğla Milas MG Grup: Şantiyemizde bulunan revirde çalışacak, personelimiz sağlık sorunu ile ilgilenecek, sağlık dosyalarını düzenleyecek personel aranmaktadır. Son başvuru 28 Ekmi.
Başvuru İŞKUR’dan… BURAYA TIKLAYINIZ


Diş Hekimi Sekreteri alımı

Ankara Çankaya Mehmet Meriç Yıldırım: Tunalı Hilmi caddesindeki muayenehanemize insan ilişkileri kuvvetli ve güleryüzlü  sekreter-asistan aranıyor. En az ön lisans mezunu, İnsan ilişkileri kuvvetli,güleryüzlü ve tercihen tecrübeli. Son başvuru 31 Ekim.
Başvuru için  [email protected] adresine CV gönderiniz.

Tekirdağ Süleymanpaşa Beyazıt Sağlık Hizmetleri: Özel Beyazıt Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğimizde güler yüzlü iş takibini yapabilecek bayan diş hekimi sekreteri aranmaktadır. En az 1 yıl tecrübe isteniyor. Son başvuru 14 Kasım.
İrtibat: 02822641676


Diş Hekimi Asistanı/Yardımcısı alımı

Ankara Çankaya Dentapros Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi: En az 1 yıl deneyimli, lise mezunu, kadın, öğrenmeye açık, güler yüzlü yönetici yardımcısı aranıyor. Son başvuru 9 Kasım.
Başvuru için [email protected] adresine CV atınız.

Antalya Muratpaşa Muhammed Almış ve Ortakları: Polikliniğimiz de tam zamanlı çalışacak 18-30 yaş arası bayan iş arkadaşları arıyoruz Hekim asistanlığı,temizlik,sekreterlik,yemek,çay-kahve ikramı,dışarı işlerinde bize yardımcı olacak arkadaşlar arıyoruz. En az lise mezunu, temel düzeyde bilgisayar bilecek, hoşgörülü, sabırlı aranıyor. Son başvuru 3 Kasım.
İrtibat: 02422440272 (randevu alıp, CV ile görüşmeye gidiniz)

Eskişehir Merkez Özel Oldcitydent: Ağız ve diş sağlığı teknikeri veya diş hekimi asistanlığı pozisyonunda en az 1 yıl deneyimli, Hasta ve yakınlarıyla etkili iletişim kurabilme becerisine sahip, İnsan ilişkilerinde başarılı, pozitif düşünebilen, Güler yüzlü ve ekip çalışmasına yatkın diş hekimi asistanı aranıyor. Son başvuru 3 Kasım.
İrtibat: 02222300808

İstanbul Levent Dentram Diş Hekimliği: Genişleyen Ekibimiz için İstanbul Levent şubelerimizde tam zamanlı çalışmak üzere Diş Hekimi asistanları aramaktayız. -Güler yüzlü -Hasta İletişimi kuvvetli -Prezantabl -Tüm Bölümlerde çalışmış -Min.3 Yıl Tecrübeli -Hasta iletişimi Kuvvetli -Sterilizasyon Süreçlerine hakim -Sigara kullanmayan -Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek kadın-erkek personel aranıyor. Son başvuru 29 Ekim.
başvuru için [email protected] adresine CV atınız.

İstanbul Kadıköy Triodent Ağız ve Diş Sağlığı : Güleryüzlü, insan ilişkileri iyi, ekip çalışmasına yatkın -Sigara kullanmayan -Ekip çalışmasına uygun -Disiplinli, çalıştığı iş yerini sahiplenen -Tercihen yakın yerlerde ikamet eden, -Hastayı karşılayıp, doktor gelene kadar hazırlayacak -Diş hekiminin yanında işlem sırasında doktora yardımcı olacak -Alet sterilizasyonu yapacak personel aranıyor.
Başvuru için 05464160311 numarasına CV gönderiniz.

Muğla Bodrum Dent Art Port Özel Sağlık Hizmetleri: En az lise mezunu, kadın-erkek, 18-30 yaş arası, öğrenmeye açık, azimli, çalışkan, daha önce diş hekimi asistanlığı yapmış personel aranıyor. Son başvuru 31 Ekim.
İrtibat: 0552 787 72 71

Tekirdağ Merkez Gürsu Ülger: Dİş Hekimi yanında sekreterlik ve asistan görevlerini yürütecek SİGARA KULLANMAYAN 18-35 yaş arası kadın personel alınacaktır. Son başvuru 7 Kasım.
İrtibat: 02822636335

Trabzon Merkez Öz Diş Özel Ağız ve Diş Sağlığı: Sağlık alanlarından mezun, kadın diş hekimi asistanı aranıyor. Son başvuru 31 Ekim.
Başvuru şahsen CV ile K. Kaya Mahallesi, Ticaret Mektep Sokak, Kurşunoğlu Apartmanı, No:6/6 adresine gidiniz.


Hasta-Kayıt Kabul Görevlisi alımı

Ankara Çankaya Cemrem Tıbbi Hizmetler: Eskişehir yolu üzeri Maidan iş Merkezinde yer alan sağlıklı yaşam konseptimizde çalıştırılmak üzere sigara kullanmayan esnek çalışma saatlerine uyabilecek konusunda deneyimli bayan elaman aranıyor. İyi derecede bilgisayar kullanabilen en az benzer görevlerde iş tecrübesi olan. çözüm odaklı takım çalışmasına yatkın isteniyor. Son başvuru 23 Kasım.
Başvuru için [email protected] adresine CV atınız.

İzmir Konak Özel Çınarlı Doğumevi: Nöbet usulü çalışabilecek, en az lise mezunu, erkek hasta-kayıt kabul görevlisi aranıyor. Son başvuru 30 Kasım.
İrtibat:02324622727


Hasta Bakım Teknisyeni alımı

Ankara Çankaya Özel Mim Hastanesi: 27-35 yaşları arasında, Tercihen sigara kullanmayan, Alanında deneyimli  Sorumluluk sahibi ve iş prensibini bilen, Güler yüzlü, güvenilir Kadın/Erkek hasta bakım elemanı alımı yapılacaktır. Bu kriterleri taşıyan kişilerin başvurusu değerlendirilecektir. Son başvuru 11 Kasım.
İribat: 03129110101

İzmir Konak HTCD Danışmanlık (Almanya’da çalışacak): Almanya’da çalıştırılmak üzere,en az  ön lisans mezunu  ve  B1 seviyesinde Almanca bilen hasta bakım elemanı aranmaktadır. Son başvuru 21 Ekim.
Başvuru için  [email protected] adresine CV atınız.

Sakarya Serdivan Özel Sakarya Engelli Bakım Merkezi: Sağlık meslek liselerinin anestezi teknisyenliği, tıbbi görüntüleme teknisyenliği, tıbbi laboratuvar teknisyenliği, tıbbi sekreterlik, acil tıp teknisyenliği, ortopedik protez ve ortez teknisyenliği, çevre sağlığı teknisyenliği, diş protez teknisyenliği ve benzeri bölümleri HARİÇ diğer bölümlerden mezun olan, liselerin çocuk gelişimi ve eğitimi, engelli veya yaşlı bakımı bölümü ile bu bölümlerin ön lisans programları mezunu olan ya da Milli Eğitim Bakanlığı onaylı asgari 400 saatlik Engelli Bakım, Yaşlı Bakım, Yaşlı ve Hasta Refakatçisi modüler programı veya yükseköğretim kurumlarının aynı amaçlı, eşdeğer eğitim programlarından sertifika alan kişiler aranıyor. Son başvuru 6 Kasım.
İrtibat: 02642111170


Tıbbi Sekreter alımları

İstanbul Başakşehir Büyüteç Sağlık ve Bilişim Merkezi: Şirketimizin YTÜ İkitelli Teknopark ofisinde çalışacak.Hastaneler ile iletişim kurabilecek, iş takibi, hasta ve radyoloji rapor takibi gün içi telefon sosyal ağ trafiğini yönetebilecek ekip arkadaşı arıyoruz. Pozitif düşünebilen ,çözüm odaklı, çalışma disiplini , iş takibi yapabilmeli, 2 yıl tecrübeli. Son başvuru 23 Ekim.
Başvuru için [email protected] adresine CV atınız.

İstanbul Pendik Ayhan Güdük: Temelde yapılacak işler: Gelen aramaların cevaplanması, Gelen hastaların karşılanması, Hasta kaydı ve takibinin yapılması, Ofis içi raporlama ve belgelerin arşivlenmesi, Kliniğin genel temizlik ve düzeninin sağlanmasi. En az lise mezunu, bilgisayar kullanımına hakim, utin işlerin takibi konusunda düzenli, disiplinli, ısrarcı, bakımlı, çalışkan, diksiyonu düzgün, insan ilişkileri iyi olan, ve özellikle güleryüzlü olan adayların başvurularını bekliyoruz. Son başvuru 31 Ekim.
Başvuru için [email protected] adresine CV atınız.

İzmir Bayraklı Özel Jin-As doğum ve kadın sağlığı: Bayan, Tercihen okulların tıbbi sekreterlik ve dokümantasyon bölümlerinden mezun, Bir sağlık kuruluşunda; tıbbi sekreterlik, çağrı merkezi, hasta kayıt, SGK genel işlemleri vb. iş tanımlarının birinde veya birkaçında en az 1 yıl deneyimi olması, İleri düzeyde Office programlarını kullanabilmesi, Başka pozisyonlarda da çalışmaya yatkın, kendini geliştirebilecek yetkinlikte olması, Güzler yüzlü, iletişim becerisi yüksek, takım çalışmasına yatkın, hasta hakları konusunda bilgili, Başvurularda öncelikli tercihimiz olmasa da;   bir tüp bebek merkezinde çalışmış olmak, çalışma süresi anlamında daha deneyimli olmak, SGK işlemleri ve yönetmelikler konusunda deneyimli, yakın bir konumda ikamet etmek  , başvuracak adaylarımıza avantaj katacaktır. Son başvuru 28 Ekim.
Başvuru için [email protected] adresine CV atınız.

Mersin Silifke Devlet Hastanesi: Silifke devlet hastanesi  MR bölümünde  çalışacak ilgili bölüm mezunu personel alınacaktır. En az önlisans mezunu, kadın aranıyor. Son başvuru 14 Kasım.
İrtibat: 05536344245


Klinik Destek Elemanı alımı

Zonguldak Merkez Cemsak Sağlık Hizmetleri: Biyomedikal mezunu, sertifikalı klinik destek elemanı aranıyor. Son başvuru 29 Ekim.
Başvuru için İŞKUR’dan gönderme formu alıp, ardından 05334278189 numaralı telefonu arayın.


Hastane Temizlik Görevlisi alımı

İstanbul Kadıköy Veni Vidi Özel Göz Sağlığı: Maksimum 35 yaşlarında erkek adaylar tercihimiz. Caddebostan ve Kartal merkezlerimizde çalışacak toplam 3 adayın işe alımı yapılacaktır. Sıvı, katı ve tehlikeli atıklar ile ilgili gerekli önlemleri alır. Soyunma odalarının ve oda dolaplarının temizliğini her gün yapmak. Ayakkabı raflarının temizliğini her gün yapmak. Ameliyathanedeki bütün filtreleri haftada bir silmek, on beş günde bir yıkamak. Tüm ameliyathane kapılarının temizliğini yapmak, ameliyathane salonlarının iç kapılarını her gün temizlemek. Çöp kovalarını haftada iki kez yıkamak. İlaç deposunun temizlenip yerleştirilmesini haftada bir hemşire ile birlikte yapmak. Otoklav odası ve dolapların her gün temizliğini yapmak ve düzenini sağlamak Ameliyat odalarını yıkamak koridor temizliğini her gün yapmak. Ameliyat ekibinin kıyafetlerini her gün soyunma odalarının dolaplarında hazır halde bulundurmak. Son başvuru 23 Ekim.
İrtibat: 0216 489 91 91

İstanbul Bahçelievler Mustafa Uğur Günaydın: Veteriner kliniğimizde günlük temizlik işlerini yapacak Temizlik Görevlisi (Hastane) alınacaktır. Hayvanları seven ve güleryüzlü isteniyor. Son başvuru 27 Kasım.
İrtibat: 05465403406


Hastane Hizmetlisi alımı

Denizli Merkezefendi Özel Gülhan Tıp Merkezi: En fazla 30 yaşına kadar,3 vardiya çalışacak, BAY,  hastane hizmetlisi aranıyor. Son başvuru 4 Kasım.
İrtibat: 02582636969

Editör: TE Bilisim