Diğer Üniversiteler alacakalrı personel için çok değişik alanlarda özel şart getirirken Osmangazi Üniversiteinin tek şartı ise KPSS puanı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bümnyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere fakrlı kadroalrda sözleşmeli personel alımı yapacak. 27 temmuz 2020 tarihli yayımlanan ilanlara göre farklı alanlarda alım yapılacak. Başvuru süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılması gereklidir. İlan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NEDİR?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesine 190 kişilik boş kadro ile Hemşire, Sağlık teknikeri, Röntgen teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli, Laborant, Ebe, Eczacı, Psikolog, Diyetisyen, Fizyoterapist kadrolarında alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak. Özel olarka ise eğitim, KPSS gibi şartlar aranacak.

Genel Şartlar:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu Haklarından mahrum olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 

Özel Şartlar:

2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSp94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Perosneli alımı için başvurular başladı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Alımları 27 Temmuz 2020 tarihi itibari ile 10 Ağustos 2020 tarihleri arasında yapılacak. Adaylar başvurularını İstenen belgeler ile birlikte Üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezi Ön Fuaye Salonunda oluşturulacak başvuru masalarına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Personel Sağlık NET kalitesi ve güvencesiyle V Yaka Hemşire Formasını Sadece 79,90 TL den üstelik kargo ücreti olmadan satın almak için tıklayın

Editör: TE Bilisim