Pandemi ile mücadele sürecinde sağlık ordusu canla başla mücadele ederken, siyasi çekişmeler sonu Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi başhekimsiz kaldı.

Geçmişte yaşanan sağlık müdürlüğü polemiğinin ardından şimdi de başhekim polemiği yaşanıyor. Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk, önce görevden alınmaya çalışıldı. Bunda başarılı olunamayınca yaşanan baskılar ve iç çekişmeler sonucu başhekim istifa etti. Ancak başhekimin istifasının ardından başlayan benim adamım çekişmeleri sonucu hastane başhekimsiz kaldı.

BULUT: BİR İSİMDE HEMFİKİRİZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Şehir Hastanesi Başhekimliğine bir ismin yakın zamanda atanacağını söyledi.

Başhekim atamasında milletvekilleri arasında anlaşmazlık olduğu yönündeki söylentilere cevap veren Bulut, "Anlaşmazlık olduğu yönündeki söylentilerin aksine ittifak ettiğimiz bir isim var. Böyle bir anlaşmazlık yok. Hem milletvekilli arkadaşlarımızın hem il başkanımızın hem de belediye başkanımızın ittifak ettiği bir isim var. Atama konusunda bakanlık geç kaldı. Bunu kabul etmek lazım. Biz de geçen hafta içerisinde bu konuyu bakan yardımcımızla konuştuk ama bu hafta Bakanımızla randevu alıp önümüzdeki hafta bu işi kökten çözüme kavuşturacağız. Bu konuda kamuoyundaki hassasiyet haklı bir hassasiyet. Talep de haklı bir taleptir." dedi.

Editör: TE Bilisim