Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanalı bir yıl olan Ümit Mutlu Tiryaki, 1.5 ay önce Gaziantep’in en önemli hastanesi olan Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne sürpriz bir başhekim yardımcısı atadı. Atadığı sürpriz başhekim yardımcısı İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Avukat Oğuz Hocaoğlu’nun eşi Kalp Damar Cerrahı Uzm. Dr. Gülenay Eroğlu Hocaoğlu olduğu öğrenildi. Sağlık İl Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, 1 ay boyunca Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığını yapan Uzm. Dr. Gülenay Eroğlu Hocaoğlu’nu şok bir şekilde hiç bir neden göstermeden görevden alması, “Sağlık Müdürü Tiryaki, bir adım ileri iki adım geri” atarak yeni bir uygulama yapması büyük tepkiye neden oldu.

HOCAOĞLU’NU NEDEN İLK ÖNCE BAŞHEKİM YARDIMCISI ETTİ?

Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, hiç kimseye sormadan ve milletvekillerini de dikkate almadan kafasına yönelik atamalar yapmaya devam ederken, geçtiğimiz ay içerisinde Kalp ve Damar Cerrahinin başarılı dokturu Uzm. Dr. Gülenay Eroğlu Hocaoğlu’nu Ersin Arslan Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı yaptı.

TEKRAR ŞOK BİR ŞEKİLDE HOCAOĞLU’NU İYİ PARTİLİ Mİ DİYE GÖREVDEN ALDI?

Bir ay boyunca Gaziantep Ersin Arslan Devlet Hastanesi başhekim yardımcılığı görevini sürdüren ve İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu’nun eşi Uzm. Dr. Gülenay Eroğlu Hocaoğlu şok bir şekilde bu kezde Sağlık müdürü Tiryaki, görevden aldı.

SAĞLIK MÜDÜRÜNE, “NEDEN ATADIN, NEDEN ALDIN” SORUSU

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’ne geçtiğimiz 15 Ağustos 2020 yılında atanan ve yaklaşık bir yıldan buyana görev yapan Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, İyi Parti İl Başkanı Hocaoğlu’nun eşini neden ilk önce atadın, tekrar bir ay geçmeden görevden yeniden aldığını kamuoyuna açıklaması merakla beklendiği ifade edildi.

Kaynak:https://www.olaymedya.com/haber/7586464/iyi-parti-baskani-hocaoglunun-esi-neden-atandi-ve-tekrar-alindi

Editör: TE Bilisim