Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik’in Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı olmasının ardından,Başhekimlik görevini vekaleten Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Necati Akkaya yürütüyor.
Görevini başarıyla yürüten Akkaya’nın başhekimlik görevine atanacağı ise gelen bilgiler arasında.

“Akkaya, büyük bir özveriyle çalışıyor”

Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, başhekim atamasına yönelik açıklamalarında “Şu anda gündemimizde böyle bir durum yok. Necati hocamızın vekaleten ya da asaleten görevini sürdürdüğüne bakmaksızın, hizmetlerin devamlılığına bakıyoruz. Arkadaşımız büyük bir özveriyle mesaisine devam ediyor. Asaleten atanıp atanmaması konusunu bakanlığımız değerlendirecektir” dedi.

Açıkgöz, başhekim atama sürecinin devam ettiğini ve atamanın Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacağını bildirdi.

“Hizmet verimliliğine odaklandık”

Nazilli Devlet Hastanesi’nde önceliğinin vatandaşlara sunulan hizmet olduğunun altını çizen Açıkgöz, “Nazilli Devlet Hastanesi’nde çok kritik takip ettiğimiz süreçlerimiz var. Açtığımız yoğun bakımlar çok üst düzeyde çalışmaya devam ediyor. Bünyemizde bir kalp merkezi ve sanal kardiyoloji açmak üzereyiz. Anjiyo ve kalp merkezi için de ruhsatları alındı. Bilgisayarlı tomografi hekimlerinin atamaları ve görevlendirilmeli konusunda bakanlığın talimat vermesini ve görevlendirmeleri yapmasını bekliyoruz. Şu anda hastanemizde aksayan bir durumumuz söz konusu değil. Daha çok odaklandığımız konu oradaki hizmet verimliliği. Gerek kardiyoloji gerekse de diğer hizmet alanlarında üst düzey hizmet vermeyi planlıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim