Konya Şehir Hastanesi’nde bir süredir başhekimlik görevini vekâleten yürüten Dr. Öğretim Görevlisi Oğuzhan Günenc, Sağlık Bakanlığı tarafından asaleten atandı. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Prof. Dr. M. Ali Eryılmaz, başhekim olarak atanan Günenc’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yapılan atamanın hayırlı olmasını dileyen Prof. Dr. Koç, Konya’nın sağlık üssü haline gelmesinde büyük katkıları olan Şehir Hastanesi’nin deneyimli ekipleri ve yeni başhekimi ile birlikte çok daha başarılı hizmetlere imza atacağını söyledi. İl sağlık Müdürlüğü olarak Konya Şehir Hastanesi’ne her türlü desteği vermeye devam edeceklerinin de altını çizen Prof. Dr. Koç, “Hastanemizin bütün birimleri ile birlikte vatandaşlarımıza en verimli şekilde hizmet sunması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yeni Başhekim Günenc de hedeflerinin kaliteli sağlık hizmeti vermek olduğunu ve bu doğrultuda her türlü çabayı göstereceklerini belirtti. Başhekim Günenc, “Böylesine önemli bir göreve şahsımı layık gören Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim