Kırıkkale Sulakyurt İlçe  Devlet Hastanesi müdürü olarak görevde bulunan Halil Bakır Kırıkkale Halk Sağlığı Başkan Yardımcılığı görevine atandı Bakır'dan boşalan göreve ise Sincan Devlet Hastanesi'nde görevli  Hakan Gül'ün  atandği bilgisine ulaşıldı.

Halil BAKIR
Hastane Müdür Vekili

 

1972, Kırıkkale doğumluyum.
1992 yılında Kırıkkale Sağlık Meslek Lisesi’nden mezun oldum.
1994 yılında Kırıkkale Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olarak göreve başladım.
1998 yılında sağlık teknikerliği ön lisansımı aldım.
2002 yılında ilimizde açılacak olan Yüksek İhtisas Hastanesi’nin acil servisine kurucu, eğitimci ve birim sorumlusu olarak görevlendirildim.

Aynı yıl içerisinde norm kadrosu fazlası gerekçesi ile Bahşılı İlçe TSM Grup Başkanlığı’na naklen tayin edildim. Yüksek İhtisas Hastanesi’ndeki hassas görevimden dolayı geçici görev ile hastane bünyesine tekrar çekildim.

2003 yılında Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen hac organizasyonunda sağlık personeli olarak görev aldım. Yine aynı yıl içerisinde Kırıkkale Valiliği Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği sosyal etkinlikler kapsamındaki hizmetlerimden dolayı teşekkür belgesi aldım. 

2004 yılında Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlik kapsamındaki hizmetlerimden dolayı teşekkür belgesine layık görüldüm.

2008 yılında hastanemiz bünyesinde açılacak olan ESWL bölümü eğitimini alarak kuruluşunda, çalıştırılmasında ve personel yetiştirilmesinde görevlendirildim.

2009 yılında yine hastane bünyesinde açılacak olan Nükleer Tıp bölümü için Ankara Onkoloji Hastanesi’nde eğitimlere iki ay katılıp sertifika alarak bölümün kuruluşunda, çalıştırılmasında ve bölüm için personel yetiştirilmesinde görevlendirildim.

2010 yılında hastane bünyesindeki eğitimlere katılarak CPR eğitim sertifikasını aldım. Adı geçen ünitelerdeki çalışmalardaki başarılarımızdan dolayı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi müdür yardımcılığı görevine getirildim.

2012 yılında çeşitli STK’lar ve TİKA desteği ile belirli aralıklarla Gürcistan-Batum, Gürcistan-Tiflis, Kosova ve Makedonya’da cerrahi sünnet ve insani yardım faaliyetlerinde bulundum.

2014 yılında Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nü bitirerek lisansımı aldım.
2015 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi ve sertifikasını aldım.

2015 yılı Mart ayında Kırıkkale ili Sulakyurt İlçe Devlet Hastanesi Müdürlüğüne bakanlık oluru ile vekâleten atandım.

2016 yılında burada yapmış olduğumuz çalışmalardan dolayı Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Prof. Dr. İrfan Şencan tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildim. Yine aynı yıl içerisinde Halk Sağlığı Müdürü tarafından teşekkür belgesi aldım. Müdürlüğünü yapmış olduğum hastanenin bakımı, temizliği ve yeni çehresinden etkilenen bir annemizin, hastaneye çamurlu ayakkabısını çıkararak girmesi ile konu sosyal medya ve yerel medya aracılığı ile ulusal medyaya intikal etti. Konudan haberdar edilen Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu ilçemize gelerek hastanemizin adına Şerife teyzemizin adını vererek değiştirdi. Halen Sulakyurt Şerife Cesur Devlet Hastanesi müdürlüğüne vekâleten devam etmekteyim.

 

Editör: TE Bilisim