Göreve geldiği günden bu yana başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Karagülle'nin yeniden atanmasını ve görevine devam etmesini isteyen Eskişehirliler "Başhekimimiz özellikle pandemi döneminde tüm sağlık çalışanlarımızla birlikte hayatlarını ortaya koyarak başarılı çalışmalara imza atmış bir isimdir. 3 yılda hastanemize kazandırdığı hizmetler takdire şayan olduğu gibi her kesimden insanın takdir ettiği bir şahsiyettir. Bir an önce yeniden atanamsını bekliyoruz." Dedi.

Halkın sevdiği ve hizmetlerini beğendiğı bürokratların görevden alınmalarını tasvip etmediklerini belirten Eskişehirliler; "Sayın Karagülle üzerinde oynanan bir oyun varsa bilelim. Eskişehir için böylesine değerli bir bürokratı bir takım ayak oyunlarıyla ve atamasını yapmayarak görevden alınmasını kabul etmediğimiz gibi atamasının bir an önce yapılmasını bekliyoruz. Bu ülkede başarılı doktorlar ve bürokratlar kolay yetişmiyor. Karagülle de bu şehrin en çok takdir ettiği ve değer verdiği isimlerin başında geliyor." Diye konuştu.

Mustafa Karagülle Kimdir?

1978 yılında Trabzon'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimimi Trabzon'da tamamladıktan sonra 1997 yılında Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Lisans eğitimini 2003 yılında tamamladım. 1,5 yıl Trabzon Yavuzköy Sağlık Ocaginda Sorumlu hekim olarak çalıştı. 2005 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tip Fakültesi iç Hastalıkları İhtisasana başladı. 2010 yılında ihtisasını tamamladıktan sonra  Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde iç hastalıkları Uzmanlığı Dahiliye Klinik Sorumluluğu ve Dahiliye Yoğun Bakım Sorumluluğu yaptı.2011 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji ihtisasanı kazandı. 2014 yılında Hematoloji ihtisasını tamamladıktan sonra  Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Hematoloji Uzmanı olarak mecburi hizmete başladı.  Sağlık Bakanlığı Tibbi Cihaz ve İlaç Kurumu Farmakovijilans Komisyon üyeliği yaptı. Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi görev yaptığı süreçte Hematoloji Klinik Sorumlusu, Kan ve Transfüzyon Merkezi Sorumlusu, Kemoterapi Ünitesi sorumluluğu, Döner Sermaye Inceleme Komisyonu üyeliği, İhale Komisyonu üyeliği gibi idari görevlerde bulundu. 2017 tarihinde Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde Başhekim olarak göreve başladı.
 

Kaynak:Eskişehir Haber

Editör: TE Bilisim