Kısa süre önce, Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğünde yaşanan İl Müdürü Dr. Cihan Tekin’in Erzincan’a, Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu da Diyarbakır’a atanmıştı.

GAZİ YAŞARGİL DE İDARİ DEPREM

Müdür değişikliğinden sonra dikkatler İl’deki Hastane Başhekimlikleri ile İdari görevde olan isimlere yönelik, değişikliklerin olabileceğine çevrilmişti. Dün ilk hamle 7 şiddetinde depremle, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, yaşandı.

Doğu ve Güneydoğu’ya hizmet veren ve 4 bin 500’e yakın personeli bulunan Gazi yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve 4 başhekim yardımcısı ise imza yetkisili bulunan 8 müdür ve yardımcısı, İl Sağlık Müdürü Pamukçu’nun imzasıyla, görevden el çektirildi.

4 BAŞHEKİM YARDIMCISI ALINDI

Hastanedeki revizyonun Hastane Başhekimi Doç. Dr. Muhammet Asena’nın dışında gerçekleştiği öğrenildi. Hastanedeki büyük değişimin gerekçesi henüz açıklanmazken, hedefte Hastane Başhekimi Asena’nın olabileceği, konuşuluyor. Geçtiğimiz yıl Asena görevden el çektirilmiş, mahkeme kararıyla görevine iade edilmişti.

İl Sağlık Müdürü Pamukçu’nun, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesi ile hizmet alanı geniş olan Hastanelerde başlattığı “revizyonun” diğer birimlerde de devam edeceği bildirilirken, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde el çektirilen isimler şunlar;.(Diyarbakır Söz)

Editör: TE Bilisim