Bazı bakanlık ve kurumlar, Almanya Federal Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesine ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

Strateji Geliştirme Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Dr. Ali Osman AKALAN atanmıştır.

Almanya Federal Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Protokol Genel Müdürü Ahmet Başar ŞEN atanmıştır.

Türk Akreditasyon Kurumu

Genel Sekreter Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Serhat GÖK atanmıştır.

İçişleri Bakanlığı

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Sezgin DEMİRCİOĞLU atanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Personel Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Erdal AYDIN atanmıştır.

Vakıflar Genel Müdürlüğü

Vakıflar Meclisi Üyeliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri ile 4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 700 üncü maddesi gereğince Dursun TOPALOĞLU atanmıştır.

Vakıflar Meclisi Üyeliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri ile 4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 700 üncü maddesi gereğince Adnan ER atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Başmüfettişliklere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Müfettişler Ömer Faruk KOÇ, Hamza SAYAN, Oktay ALTIN ve Eren SEÇİLMİŞ atanmıştır.

Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı

Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Nusret MUTLU atanmıştır.

Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı

Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Murat KARAKOYUNLU atanmıştır.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü

Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Yener YILDIRIM atanmıştır.

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Denetleme Kurulu Üyeliğine,

6339 sayılı Kanunla onaylanması uygun bulunan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kırgız Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi'nin İşleyiş Esaslarına Dair Anlaşma"nm 7 nci maddesi ve "Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Tüzüğü"nün 6 ncı maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Prof. Dr. Rahmi ER atanmıştır.

Editör: TE Bilisim